Bescherming en Veiligheid

Ford Bescherming en Veiligheid

 • Vloermatten

  Vloermatten dienen een cosmetisch-, maar zeker ook een veiligheidsbelang. Enerzijds beschermen ze de vloerbekleding tegen vuil en/of beschadiging, anderzijds dienen de matten van goede kwaliteit te zijn om te voorkomen dat de mat de pedaalbediening gaat hinderen. Er is bij Ford keuze uit de standaard, premium velours en all-weather vloermatten. De standaard vloermatten passen perfect bij het interieur van jouw Ford en zijn daarnaast ook van robuuste kwaliteit. De premium velours zijn een upgrade van de standaard vloermatten met een dikker tapijt en een luxueuzere uitstraling. De All-weather vloermatten zijn op maat gemaakt voor jouw auto en het elastische materiaal van rubber beschermt het interieur tegen vuil en vocht. Dit zijn perfecte vloermatten voor de winter.


  Onze vloermatten


 • Ford bumper bescherming

  Beschermt de achterbumper van jouw auto tijdens het in- en uitladen. Voor de meeste modellen zijn er twee varianten beschikbaar. Een robuuste RVS plaat of een onzichtbare, transparante versie. Is er schade aan de bumper of wil je liever een verandering? Neem dan contact op met jouw Ford dealer of maak alvast een afspraak via onderstaande knoppen.

  Ford accessoires
 • Kinderzitjes

  Vervoer uw meest waardevolle bezit met de kinderzitjes van de toonaangevende leverancier Britax-Römer. De meeste Britax-Römer kinderzitjes zijn uitgerust met ISOFIX. ISOFIX staat voor "International Standards Organization FIX". Het is de meest actuele standaard voor het installeren van kinderstoelen in auto´s en is bedoeld om de installatie sneller, eenvoudiger en veiliger te maken. Alle nieuwe auto´s hebben tegenwoordig ISOFIX aansluitpunten, maar het is van belang dat de ISOFIX-stoel die u gebruikt hiervoor is goedgekeurd. Ons assortiment heeft zich bewezen in verschillende crash tests en alle stoelen hebben bekleding die u kunt verwijderen en wassen. Ga voor meer informatie naar www.ford-accessoires.nl

  Ford accessoiresAanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen